Dagrijverlichting

Dagrijverlichting
Is de nieuwste vorm van verlichting aan de voorzijde van een auto, die is bedoeld om het voertuig overdag beter zichtbaar te maken. Het dagrijlicht verhoogt de [ook uw] veiligheid in het verkeer.

Zien en gezien worden – lichttechnisch bekeken echt een verschil van dag en nacht.

Terwijl een dimlicht een actieve ondersteuning kan bieden om in het donker goed te zien en gezien te worden, dient dagrijverlichting als passief signaleringslicht.

Product vergelijk (0)


Dagrijverlichting LEDflitser AMBER-WIT

Dagrijverlichting LEDflitser AMBER-WIT

Kleur:Amber of wit. Amber is flits. Wit is dagrijverlichting EN flits. Formaat: Lengte 16,3 * Breedte 4 * Hoogte 4,5 cm. Montage: In de grille, op de bumper of op bijgeleverde beugel. Zie het filmpje. Materiaal: Aluminium. Overige informatie: De LED units zijn waterdicht. De schak..

€ 19,95

Dagrijverlichting Wit met ledflitser Amber

Dagrijverlichting Wit met ledflitser Amber

N I E U W Dagrijlamp met flitser. Deze unit heeft een mooie dagrijlamp. Naast de functie van de dagrijverlichting is er een flitser in de unit. De led's geven goed en mooi licht. Een perfecte prijs - kwaliteit verhouding. LET OP, prijs is per stuk! Het gebrui..

€ 19,95

Dagrijverlichting Wit met ledflitser blauw

Dagrijverlichting Wit met ledflitser blauw

N I E U W Dagrijlamp met blauwe flitser. Deze unit heeft een mooie dagrijlamp. Naast de functie van de dagrijverlichting is er een flitser in de unit. De led's geven goed en mooi licht. Een perfecte prijs - kwaliteit verhouding. LET OP, prijs is per stuk! Het..

€ 19,95

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3